Tisztelt eMagyarország Pontok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az eMagyarország Program keretében az Információs Társadalomért Alapítvány pályázati támogatást nyert az eMagyarország Pontok számára kidolgozandó internetes szolgáltatások megvalósítására. Ennek keretében a következő időszakban minden eMagyarország Ponton elérhetővé válik egy webes faxszolgáltatás, telefonszolgáltatás valamint néhány e-learning tananyag.

Annak érdekében, hogy egyik helyszínen se okozzon gondot az internetes telefonszolgáltatás igénybe vétele, e pályázat keretében térítésmentesen eljuttatunk egy-egy headsetet minden eMagyarország Pontra a következő napokban.

Az eMagyarország Pontok számára e szolgáltatások térítésmentesen elérhetők lesznek egy évig, illetve az ingyenesen rendelkezésre bocsájtott kommunikációs kreditmennyiség erejéig. Ezen felül a szolgáltatások egy része fizetős lesz oly módon, hogy az eMagyarország Pontok saját bevételhez juthatnak. Ezzel kívánjuk támogatni az eMagyarország Pontok működését, saját bevételi forrásaik növelését.

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg.

Minderről természetesen a következő időszakban részletes tájékoztatót küldünk a szolgáltatások indításával párhuzamosan.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

Információs Társadalomért Alapítvány

(2009. október)