Az Alapítvány irányítását az Alapítvány ügyvezető szerve, a Kuratórium végzi. Dönt minden, az Alapítvány feladatkörét érintő stratégiai kérdésben. Az Alapítvány kezelőszervezetét, a Kuratóriumot az Alapító jelöli ki határozatlan időre. Az Alapítvány felügyelő szerve a Felügyelő Bizottság, amely öt főből áll.

Kuratórium elnöke

Rácz Tibor

okleveles mérnök, közgazdász, bankár, a Magyar Jelzálogbank Egyesületet tagja, címzetes egyetemi docens

Az Alapítvány kuratóriuma

Cselovszki Róbert

az Erste Bank Befektetési Rt. elnök-vezérigazgatója, a Befektetési Szolgáltatók Szövetségének elnöke

Dr. Kőhalmi Zsolt

villamosmérnök, technológia transzfer-, IT- és hálózatbiztonsági szakértő, a Mérnökakadémia tagja, a volt Puskás Tivadar Közalapítvány elnöke

Sas István

internetes tartalomszolgáltatási szakértő, szerkesztő, vállalkozó, az ITA alapítója

Dr. Székely Iván

informatikus, adatvédelmi szakértő, az OSA Archívum főtanácsadója, a BME Információ- és Tudásmenedzsment tanszék volt docense, kandidátus

Az Alapítvány felügyelőbizottsága

Gróf Imre, elnök

Külkereskedelmi üzemgazdász, projekt menedzser. 1996-tól a Promei Kht. ügyvezetője, az Infopark projekt német vegyesvállalatának elnöke (park és facilitiy management, portfolió management, CRM, PR, marketing). 2006-tól 2011-ig a Budapesti Városfejlesztési Zrt. igazgatósági tagja és vezérigazgatója 2011-től különböző hazai és külföldi projekt szervezésében és ellenőrzésében vesz részt. Angolul, németül és oroszul beszél felsőfokon.

Prof. dr. Meszéna György

Matematika, fizika, ábrázoló geometria szakos tanár, okleveles híradástechnika szakos villamosmérnök, prof. emeritusz. a budapesti Corvinus Egyetem Operációkutatás Tanszékének volt alapító vezetője.

Dr. Mátyók Györgyi

Dr. Pacsi Zoltán