A résztvevő képes lesz közreműködni egy szervezet adatvagyona kezelésének probléma-megoldásában, ellenőrizni a vonatkozó adatvédelmi törvények betartását, észlelni a jogosulatlan adatkezelést, számítástechnikai rendszerek védelmét megszervezni külső-belső támadások ellen.

További információ

A képzés célja az informatikai biztonsági feladatok ellátásához szükséges ismeretek átadása, az informatikai biztonsági szakterületről és vállalati kapcsolódási pontjairól átfogó, egyenszilárdságú kép kialakítása.

A tananyagot nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze és oktatják.

További információ

A képzés célja megismertetni a résztvevőket a személyes adatok kezelésének az elektronikus kereskedelem terén jelentkező problémáival, jogi, etikai és technikai megoldásaival illetve elsajátíttatni az informatikai biztonság menedzselésének alapvető követelményeit az elektronikus üzletvitelben.

A képzés célja megismertetni a résztvevőkkel az informatikai rendszerekre irányuló, a számítógépes bűnözők által elkövetett támadások lehetséges forrásait, formáit, a végrehajtás módszereit és az ahhoz alkalmazott hardver-szoftver eszközöket, mely ismeretek birtokában a részvevő képes lesz hatékonyabb védelmet biztosítani a felelősségi körébe tartozó informatikai rendszereknek.

További információ