Képzésünket azoknak ajánljuk, akik szeretnének a HR minden fontos területét érintve belemélyedni a szakmai innovációk rejtelmeibe. A kurzus során valós példákon keresztül, gyakorlatorientáltan ismerhetik meg az egyes területeket, kaphatnak tippeket a jó gyakorlatok elvégzéséhez, leshetnek el működő megoldásokat a HR mindennapjaiból.

További információ

A kurzus elvégzésével a résztvevők megismerik az online marketing alapjait, egy jó honlap elkészítésének kritériumait, a webes navigáció legfontosabb szabályait. A kurzus segítséget ad a mobiltechnológia nyújtotta lehetőségek kihasználásához, valamint hozzájárul, hogy a résztvevők felismerjék az online marketingeszközök helyét saját vállalkozásuk marketingstratégiájában.

További információ

A tréning célja az irodai munka hatékonyságának növelése a Microsoft Excel és Microsoft Word programok kreatív és eredményes használatával. A közös munka során a konkrét tippek átadása mellett olyan módszereket ismertetünk meg a résztvevőkkel, amelyek megkönnyítik napi rutinfeladatokat, hozzájárulnak a teendők gyorsabb, hatékonyabb, egyszerűbb elvégzéséhez.

További információ

A képzés a projektek koordinálásához, a projektben résztvevő csapat irányításához és vezetéséhez szükséges ismereteket és kompetenciákat kívánja átadni a résztvevőknek. A képzés célja, hogy a leendő projektmenedzserek az elsajátított ismereteket és gyakorlatokat képesek legyenek munkájuk során alkalmazni, egy menedzsment szakmailag megalapozott projektkultúrát kialakítani, valamint a cégüknél futó projektekben akár vezetőként szerepet vállalni.

További információ

Képzésünk célja, hogy a résztvevők képesek legyenek Európai Uniós források felhasználására kiírt sikeres pályázatot készíteni, valamint az elnyert a projektet koordinálni, a projektben résztvevő csapatot irányítani, a pályázatban kiírt indikátoroknak megfelelni.

További információ

A képzés célja megismertetni a résztvevőkkel a csődkockázatokat mérséklő, a fennmaradás ésszerű stratégiáit, túlélési és kitörési megoldásokat a gazdasági recesszió idejére.

További információ

A képzés célja a tudásmenedzsment fogalmának, alapvető megközelítéseinek, a szervezeti értékteremtésben betöltött szerepének ismertetése.

A képzés célja megismertetni a résztvevőkkel a személyi mobil informatika, kommunikáció világát, a hordozható, mobil iroda lehetséges megvalósításait.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az elektronikus aláírás alkalmazási feltételeit, lehetőségeit, valamint a tanfolyam elvégzése után azonnal használni is tudják az elektronikus aláírást. A tanfolyamon a résztvevők választ kaphatnak olyan kérdésekre, mint hogy az elektronikus aláírás hogyan épül be a magyar jogrendszerbe, milyen lehetőségekkel jár, miért nevezhetjük biztonságosnak, valamint a résztvevők a gyakorlatban megtanulhatják a használatát.

További információ

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a hálózattudomány alapjait és legújabb eredményeit. Esettanulmányokon keresztül bemutatjuk eme új tudományterület eszközeinek sikeres alkalmazásait különböző üzleti területeken.

A call center operátor képzés célja, hogy kialakítsa és fejlessze a kommunikációs és call center szakirányú készségeket, melyek birtokában a képzésben résztvevő sikeres értékesítő, véleménykutató vagy ügyfélszolgálatos operátorrá válhat.