E gyakorlati képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az elektronikus aláírás alkalmazási feltételeit, lehetőségeit, valamint a tanfolyam elvégzése után azonnal használni is tudják az elektronikus aláírást.

A tanfolyamon a résztvevők választ kaphatnak olyan kérdésekre, mint hogy az elektronikus aláírás hogyan épül be a magyar jogrendszerbe, milyen lehetőségekkel jár, miért nevezhetjük biztonságosnak, valamint a hallgatók a gyakorlatban megtanulhatják a használatát Word, Excel dokumentumok, e-mailek aláírására, küldött és fogadott levelek ellenőrzésére.

Ennek megfelelően várjuk

  • a nagy dokumentum forgalmú (levelek, számlák, szerződések) cégek, szervezetek, mint például közintézmények, önkormányzatok, több telephelyű vállalatok munkatársait,
  • a jogásztársadalom tagjait,
  • magánszemélyeket, adózókat, akik levelezésük, hivatalos ügyeiket elektronikusan is hitelesen szeretnék bonyolítani,

hogy megteremtsük a hiteles, és egyszerű elektronikus kommunikációt, mely egyidejűleg biztosítja a dokumentumok valódiságát, sértetlenségét illetve letagadhatatlanságát.

A tanfolyamhoz kapcsolódóan elkészíttetjük a résztvevők személyre szóló fokozott szintű tanúsítványát is.

A képzéssel kapcsolatos információk

Képzéseinket jelenleg kihelyezett formában, testreszabottt tematikával és kis méretben szervezzük. Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinket..

A képzés időtartama: 5 óra

A képzés helyszíne: az Információs Társadalomért Alapítvány tanterme (11. kerület)

Maximális csoportlétszám: 16 fő (igény esetén több kurzust indítunk)

További információ

Dr. Bassa Lia oktatásszervezőnél

E-mail: bassa.lia@infota.org

Telefon: (1) 279-1510