Az Információs Társadalomért Alapítvány ajánlatai és szolgáltatásai kialakításánál nagy hangsúlyt helyez az Ügyfelek adatainak védelmére. Jelen adatvédelmi nyilatkozatunk hatálya csak az Információs Társadalomért Alapítvány honlapjára terjed ki, a honlapunkról más honlapokra irányító linkek által elért honlapokra nem.

Adatok felvétele és feldolgozása

Honlapunk látogatásakor szervereink különböző hozzáférési adatokat tárolnak egy elektronikus jegyzőkönyvben („naplófájl”). Ezekhez az adatokhoz tartoznak: az Ön hozzáférésének IP-címe, az a weboldal, amelyről meglátogat minket, azok a weblapok, amelyeket a mi honlapunkon látogat meg, illetve a látogatás dátuma és időtartama. Ezek kizárólag statisztikai célra használhatók fel, harmadik személyek számára semmiképpen nem kerülnek kiadásra. Ebből kifolyólag a személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket regisztráció, kérdőív, online pályázat keretében, illetve szerződés megvalósulása érdekében adja meg. Az adatfelvétel céljáról minden egyes esetben tájékoztatást kap.

Személyes adatok továbbítása és felhasználása, valamint a felhasználás céljára vonatkozó megkötés

Az Ön személyes adatai csak a célhoz kötötten és az ehhez szükséges terjedelemben kerülnek felhasználásra – pl. adminisztrációs célokra, kérdőívek kiértékelésére, marketing célokra. Vállaljuk, hogy személyes adatait kizárólag az adatfelvétel eredeti céljához használjuk fel, és harmadik személy számára nem adjuk ki. A személyes adatok továbbítása hatóságok számára kizárólag csak a hatályos jogi előírások esetén, azoknak megfelelően történik. Munkatársaink titoktartásra, valamint az adatvédelemre vonatkozó irányadó jogszabályi előírások betartására kötelezettek.